You are here

Трендове в обзавеждането и декорацията за 2018

Новата 2018 година чука на вратата, а с нея и новите актуални тенденции в обзавеждането и декорацията на дома. В тази статия сме събрали няколко съвета от експерти в сферата на интериорните решения, които могат до една или друга степен да се въведат във всеки дом, с неособено голям бюджет.

Започваме с повече цветове
Това е ясно само по себе си - използвайте повече, по-живи и по-ярки цветове в кухнята. Това не ограничава само до цветовете за стените в кухнята, а включва и аксесоари, интересни акценти и уреди, които да грабват вниманието. Това не само ще освежи усещането, докато домакинствате, а и ще направи петната и щетите от готвенето по-незабележими.

Ярки цветове на елементите в кухнята

Следват още цветове
Меки и дълбоки. Използвайте такива цветове за стените в останалата част на дома, например степени на сивото. Това ще позволи ярките ви и атрактивни мебели и обзавеждане да изпъкнат, което ще е много модерна тенденция през 2018. Тази маса е нещо, което идеално се вписва в тази картинка. Ако пък искате нещо по-цветно и свежо, вижте тази. Тази секция също пасва на цялостното усещане от меки цветове, което препоръчват специалистите.

Меки цветове в дома

Край на стоманените мивки!
През 2018 ще видим задълбочаване на тенденцията с отпадането на стоманените мивки. Те ще бъдат заменени от по-съвременни материали, като камък, мед, бетон, гранит. Това включва не само мивката, а и плотовете около нея. Това е една по-скъпа покупка и подобрение, но цялото чувство в кухнята ще се промени! Ако искате да съчетаете този облик с масата си в хола, погледнете тази. Такива мивки все още са рядкост на българския пазар, но може да погледнете тази и тази.

Мивките ще са от камък или гранит

Флоралните мотиви се завръщат. Ударно.
Ще виждаме все повече цветя около себе си от тук нататък. Това включва покривки за маса, завеси за баня, пердета в стаите, завивки, кърпи и халати и общо взето всичко, за което се сетите и което може да има цветя в изображението си. Така че вадете завивките с цветя или пък купете нова покривка за масата с актуалните флорални мотиви. Със сигурност ще съберете погледите на гостите! Тук можем да предложим два изключителни модела завивки с така модерните флорални мотиви - този и този. Идеално се вписва и тази завеса за баня на много добра цена.

Флоралните мотиви ще са навсякъде

Ретро осветление
Лампите, които виждаме в старите американски филми, отново се връщат на мода, според съветите на специалистите в интериорните тенденции. Големи, масивни осветителни тела, с ефект на стареене (или наистина стари!), с висящи кристали или пък с изчистени форми и дизайни ще са хит на 2018, а и след това. Така че ако искате да освежите лесно хола с един-единствен елемент, това може да е именно осветителното тяло, което всеки ще забележи!

Старовремското осветление се връща на мода

Модерна спалня в меки цветове
Спалнята на 2018 ще е в меки, пастелени тонове. Степени на сивото, бледо зелено или кафяво, телесни цветове. Това ще е тенденцията, към която всички ще се стремят. Освен това актуалното движение в обзавеждането на спалнята е минималистично - с възможно най-малко мебели, голям гардероб, където да съберете всичко останало и картина. Сложете картина в спалнята си още сега.

Спалнята - пастелена и минималистична

Категория: