You are here

Защо да изберем нагревателен смесител за вода

Защо да изберем нагревателен смесител за вода

Много хора са все още с традиционно мислене и предпочитат бойлерите за нуждите от топла вода, но проточните бойлери или нагреватели за вода имат своите предимства. Тях можете да ги ползвате навсякъде и да имате топла вода на момента, може да инсталирате проточен нагревател в кухнята, банята, в мазето, в гаража или на вилата.

А с днешният модерен дизайн на тези проточни нагреватели няма да имате проблем да го монтирате където и да е. Проточният смесител за вода не се различава съществено от нормалният такъв. Изключително удобни са и ефикасни, можете да имате вода с температура до 55 градуса само за няколко секунди.

С проточните нагреватели за вода спестявате не само време, но и пари. Разходите ви за ток ще спаднат, защото потребявате само толкова колкото ви е нужно, а не загрявате например 80 литра бойлер, чиято топла вода няма да изразходите на 100%. Също така ако ви е необходима вода с температура само от 30 градуса, то вие ползвате само 50% от мощността на проточният нагревател.

Отделно не са сложни за монтаж, дори не трябва да сте специалисти за да монтирате един проточен смесител за загряване на вода. Това е новата технология, която е не само удобна, но и полезна – пести не само време и пари, но и пространство в помещението в което се нуждаете от топла вода.

Категория: