You are here

Двор

Идеи за декорация на дървената ограда в градината

Дървена ограда украсена с цветни гумени ботуши направени на саксии

Напоследък новите огради за градина рядко са направени от дърво, но ако имате стара такава, която искате да направите по привлекателна за окото то може много лесно да я декорирате. Вариантите за това са много, като винаги може да измислите нещо нетипично и оригинално.

Категория: 


Бистро масата като естетична и практична добавка към двора и градината

Бистро масата като естетична и практична добавка към двора и градината

За бистро масите е характерна техният малък практичен размер и красив външен вид. Те са подходящи за поставяне на абсолютно всякакви места. Спокойно можете да сложите бистро маса както на балкона, така и в малкият двор или в просторната градина.

Категория: 


3D Реалистично Изрисувани Фасади на Сгради

3D Реалистично Изрисувани Фасади на Сгради

Патрик Комеси е френски художник, който се е специализирал в това да превръща фасадите на сградите в живи картини, понякога на човек му е трудно да различи че това наистина е картина, а не част от пейзажа.

Категория: 


Кът за отдих на открито /тераса, балкон, веранда, двор/

Кът за отдих на открито - навес със завеси и красиви цветя

Ако имате някакво пространство на открито около вашият дом, било то балкон или тераса, веранда или двор ако живеете в къща, то трябва да помислите да си обзаведете един кът за отдих и почивка на свеж въздух, ако не сте си направили вече такъв.

Категория: 


Външна Коледна Украса

Външна Коледна Украса

Ето че вече сме в месец Декември и Коледа и Нова Година са съвсем скоро. Тези празници са най-почитаните в България и част от подготовката за тези празници е красивата коледна украса с която да декорираме домът си.

Категория: