You are here

Кухня

Идеи за модерен и минималистичен дизайн на кухня в бяло

Семплият и изчистен дизайн, качествените материали, модерните последен модел кухненски уреди са едни от нещата, които характеризират модерната минималистична кухня. Този тип дизайн е характерен за новите домове и често кухнята е отворена към трапезарията или всекидневната.

Категория: 


Плотът от Гранит - Модерното Лице на Кухнята

Плотът от Гранит – Модерното Лице на Кухнята

Първото нещо, което прави впечатление когато влезете в кухнята са кухненският плот и кухненският остров ако имате такъв. А кухненският плот е тази част от обзавеждането в кухнята, която се ползва най-много и за това е желателно да имате плот, който да е устойчив на дългогодишна употреба.

Категория: 


LED Осветление за Една Футуристична Кухня

LED Осветление за Една Футуристична Кухня

Отмина времето на самостоятелните кухни, вече по-често се срещат слетите кухни с трапезария или всекидневна. И от тази гледна точка се изменя функционалността на самата кухня, тя освен за готвене може да се ползва и като бар, където да посрещаме нашите гости.

Категория: 


Модерен Дизайн за Кухненският Гръб

Модерен Дизайн за Кухненският Гръб

Стандартно вече повечето кухни се монтират с термо плот и гръб, който се монтира на стената между долните и горните кухненски шкафове. Някои хора предпочитат плотът и гърбът в кухнята да са еднакви като разцветка, но ние днес ще ви предложим друга идея: кухненски гръб от метални плоскости.

Категория: